Εμπέδωση Αναγνωστήριο

Στα φροντιστήρια Εμπέδωση γνωρίζουμε πως η συστηματική και οργανωμένη μελέτη των μαθημάτων σε συνδυασμό με την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχουμε οδηγεί στην σίγουρη επιτυχία ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μαθητές και κυρίως τους μειώνει το άγχος μιας και προετοιμάζονται εγκαίρως για τα επερχόμενα μαθήματα.

Στο αναγνωστήριο μας οι μαθητές μπορούν να έρθουν και να οργανώσουν το πρόγραμμα του διαβάσματός τους. Κατά την είσοδο τους παραλαμβάνουν ένα ατομικό τάμπλετ που θα διευκολύνει την εύρεση πληροφοριών σε σχέση με εργασίες που έχουν να παραδώσουν καθώς επίσης και ένα σετ με γραφική ύλη, αριθμομηχανή και αναλώσιμα υλικά που του είναι αναγκαία για το διάβασμά του, ενώ παραδίδει το κινητό του τηλέφωνο στη γραμματεία, ώστε να μελετά απερίσπαστα και αποδοτικά.

Τα υπόλοιπα προσωπικά του αντικείμενα μπορεί να τα αποθηκεύσει στα ερμάρια του αναγνωστηρίου. Η δανειστική βιβλιοθήκη περιέχει εκπαιδευτικό υλικό που ανανεώνεται συνεχώς, ώστε να μπορεί να εμπλουτίζει τις γνώσεις του διαβάζοντας περισσότερη θεωρία και λύνοντας πιο πολλές ασκήσεις.

Οι εκπαιδευτικοί των Φροντιστηρίων Εμπέδωση είναι διαθέσιμοι για να βοηθήσουν στον προγραμματισμό της μελέτης τον μαθητή, λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες και τις αδυναμίες του χτίζοντας έτσι, μια ουσιαστική διαπροσωπική σχέση μαζί του.